Στούντιο Νιριίδες στην Πάρο, στην παραλία Κριός

Στούντιο στην Πάρο

Το Niriides Beachfront Studios βρίσκεται στην πανέμορφη αμμώδη παραλία με καταγάλανα κρυστάλλινα νερά Κριό-Μαρτσέλο, μόλις 30 μέτρα από τη θάλασσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο σε μια από τις καλύτερες παραλίες της Πάρου.

Βαθμολογήθηκεστο TripAdvisor

Διαμονή

Τα Δωμάτιά μας ελάχιστα μέτρα από τη θάλασσα έχουν όλα υπέροχη θέα τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Τοποθεσία

Το niriides studio είναι χτισμένο σε παραθαλάσσιο κτήμα 19 στρεμμάτων στην παραλία Κριό-Μαρτσέλο. Βρίσκεται μόλις 2,5 χλμ απόσταση από το λιμάνι της Πάρου, 8 λεπτά με το αυτοκίνητο ή 30 λεπτά περπάτημα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας υπάρχει καθημερινό βαρκάκι δίπλα από το λιμάνι της Πάρου προς Κριο-Μαρτσέλο.

Πάρος

Η Πάρος είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων τοποθετημένο στην καρδιά του Αιγαίου πελάγους. Βρίσκεται δίπλα από τη Νάξο, την Ιο, τη Σύρο και τη Μύκονο. Κατοικείται τουλάχιστον από το 4000πχ και είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων με μεγάλη επισκεψιμότητα όλων των ηλικιών.

Αξιοθέατα

Στην πρωτεύουσα του νησιού, την Παροικία , διπλα απο το λιμάνι υπάρχει η Παναγία Εκατονταπυλιανη ,ένας απο τους παλαιοτερους χριστιανικούς ναούς με μεγάλη ιστορία. Το αρχαιολογικό μουσείο, το φράγκικο κάστρο, ο φάρος και ο ναός του Αγίου Φωκα ειναι μερικά απο τους πιο δημοφιλής προορισμούς στην Πάρο.